VvE beheer
Administratief beheer VVE NL

Administratie & Financieel Beheer

Geen bergen papier of lastige excels, wij zorgen ervoor dat alles netjes op orde is. Zo heeft u geen omkijken naar de administratie of het financieel beheer.

Technisch beheer VVE NL

Technisch Beheer

Goed en duurzaam onderhoud, wat kan variëren van kleine tot grote onderhoudswerkzaamheden. Wij nemen de VvE het technische beheer geheel uit handen.

Bestuurlijk beheer VVE NL

Bestuurlijk Beheer

Alle verantwoordelijke taken, zoals ledenvergaderingen, statuten, reglement en communicatie naar de andere leden vangen wij op met bestuurlijk beheer.

Zijn uw onderhoudscontracten en verzekeringen op orde?

Waarom VVE NL

Verenigingen van Eigenaren zijn bij ons in deskundige handen. Het totale VvE-beheer kunt u namelijk in zijn geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij verzorgen al het onderhoud voor uw appartementencomplex. Daarnaast regelen wij efficiënt uw administratie en boekhouding. Het VvE-bestuur begeleiden wij bedreven bij het maken van belangrijke beslissingen. Zo wordt uw VvE, met ons vakkundige vastgoedbeheer, een goed geregelde en financieel gezonde organisatie. VvE-beheer uitbesteden aan VVE NL betekent ook onafhankelijk advies op elk gebied. De VvE staat altijd voorop. Samen gaan we voor een fijne woonomgeving van alle eigenaren.
Lees meer over VVE NL

Lokale partners

VVE NL werkt nauw samen met lokale partners. Voor het professionele VvE-beheer hebben wij een samenwerking met bouwbedrijven, schilders, schoonmaakbedrijven en loodgieters. Ook hebben wij vakmannen voor liften, gevels en tuinen in ons netwerk. Als VvE-beheerder van uw gebouw onderhouden wij het contact met deze specialisten. We houden korte lijnen met de experts bij u in de buurt, waardoor onverwachte beschadigingen of lekkages snel worden gerepareerd. Het uitvoeren van planmatig technisch beheer en het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) behoort ook tot ons dienstenpakket. Panden behouden door VVE NL hun goede staat en blijven een aantrekkelijke omgeving om in te wonen.
Bekijk alle lokale partners van VVE NL

Lid van VvE Belang

Aangesloten bij Stichting VvE Belang

VVE NL is lid van BVVB

Aangesloten bij BVVB.